Premio Atlantic Fleet Kft

Üdvözöljük!

Hogyan szerezd meg a Premio-s Xiaomi Band 6 okoskarkötőt?

1.

Regisztrálj a mypremio.eu oldalon a promóciós kódot.

2.

Vásárolj egy szett Dunlop vagy Fulda abroncsot 16 col vagy felette méretben szereléssel együtt, az egyik Premio-s szervizünkben.

3.

Váltsd be a promóciós kódot a kereskedőnél, és futárszolgálattal kiszállítjuk neked.

Hol vásárolhatom meg az abroncsaimat?

Premio Partner Keresése

 

Mi az a Xiaomi Band 6 okoskarkötő?

 

A Xiaomi Band 6 egy fitneszkarkötő, amely nagyobb, 1,56 hüvelykes ívelt AMOLED kijelzővel, és 5 ATM vízállósággal rendelkezik. A készülék lenyűgöző vizuális élményt, lebilincselő felületet, valamint intelligens üzenet- és telefonhívás-értesítést kínál. 30 fitnesz móddal, zenelejátszási móddal és sok más funkciót találsz benne, mint például a naptári emlékeztető, a telefon keresése/némítása, az időjárás előrejelzés és még sok más.

 

A promóció 2022.04.01-től 2022.06.01-ig, vagy amíg a készlet tart.
Tudj meg többet a promóciós feltételekről és kondíciókról.

 

Premio, helyi abroncs és autószerviz szakértők.

 

Premio egy 40 tagot számláló franchise hálózat Magyarországon.

 

Premio szakembereinknek minden ügyfél fontos, ezért minden ügyféligényt egyedileg kezelnek.

 

Abroncsok

Új abroncsokra van szükséged? Látogasd meg a legközelebbi Premio szervizünket, hogy a számodra megfelelő abroncsot kapd meg és azt ott helyben fel is szereljük. Szezonális cserére van szükséged? Nem probléma, a Premio érted van.

 

Autószerviz

Autójavításra van szükséged? Képzett szakembereink a Premio hálózatban gyorsan megtalálják a hibát és megfelelő megoldást ajánlanak. Addig nem történik meg a javítás, amig a hiba forrását meg nem találták, és annak javítását jóvá nem hagytad.

 

Tanácsra van szükséged?

Nem tudod melyik abroncsot válaszd, vagy milyen javításra van szüksége az autódnak? Szakembereink a Premio hálózatnál örömmel segítenek. Látogass el a legközelebbi Premio hálózatba.